Značkový počítač za neznačkovú cenu

 

            Značkový počítač 

            za neznačkovú cenu

 

Slovné spojenie značky dole, by na prvý pohľad mohlo evokovať všeobecnú výzvu na nelegálny zvoz dopravných značiek do zberných surovín. Širší preklad tohto spojenia je však omnoho pozitívnejší: nízke ceny značkových tovarov lámu rekordy.

V oblasti výpočtovej techniky je skutočnosť taká, že značkové počítače sa dnes dajú kúpiť za cenu neznačkových - tzv. skladačiek. Pre zákazníka je to dozaista veľmi príjemná informácia. Ak sa

k cene pridruží nezameniteľná kvalita a výkon prémiovej značky, rýchly servis a nízky počet reklamácií, výsledná spokojnosť zákazníka predčí aj tie najsmelšie očakávania.

Počítače renomovaného výrobcu COMFOR majú všetky predpoklady, aby takýto vzťah vytvorili. Sú vyrábané podľa najprísnejších noriem  ISO 9001 a pri výrobe prechádzajú šiestimi náročnými testami. Tie preveria každý komponent samostatne. To platí aj o celom systéme i s programami z pohľadu spoľahlivosti,  potrebného výkonu a kompatibility, čo zaručuje vysokú kvalitu a spoľahlivosť celého počítača COMFOR.

 

 

 

 

Pri návrhu počítačových zostáv sa riadi skutočnými potrebami a možnosťami zákazníka. Počítače COMFOR sú vyrábané zo vzájomne zladených komponentov, čo nám umožňuje efektívne využiť ich parametre. Preto počítače COMFOR pri optimalizovanej cene dosahujú maximálne výkony.

Keďže patríme do autorizovanej skupiny COMFOR PARTNER, pre danú značku počítačov poskytujeme aj záručný a pozáručný servis priamo

v sídle firmy, pričom výmena chybného komponentu trvá 1 pracovný deň. Každý počítač COMFOR je centrálne evidovaný, takže je veľmi ľahké doplniť vhodné komponenty pre jeho budúce rozšírenie.

Všetky uvedené argumenty smerujú už len

k jedinému kroku. V tomto predvianočnom období prehodnotiť svoje vzťahy všetkých druhov

a charakterov a učiniť to správne rozhodnutie. Počítač COMFOR. 

                                                                                                Váš  IKARO  team


SÚKROMIE

NAKUPOVANIE

O FIRME

O NÁS

SOCIÁLNE SIETE
[ Mozaika z tvojich fotiek ][ Igiho blog ]